Η ομάδα ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού έδωσε φιλικό ματς χτες με την ομάδα των Αμπελοκήπων και παρέλαβε τα νέα της μπουφάν δωρεά του καταστήματος αθλητικών ειδών Κυριάκου Γεωργιάδη.

Ακόμα ένα φιλικό  ματς με την ομάδα των Αμπελοκήπων στο Γουδί για την ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του ΠΑΟ. Η ομάδα του «τριφυλλιού» έδειξε για ακόμα ένα ματς ότι  έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα συγκρότημα  αρτιμελών.

Δημιούργησε αρκετές φάσεις και άφησε καλή εικόνα στους θεατές που υπήρχαν στις κερκίδες. Αρνητικό γεγονός ο τραυματισμός του τερματοφύλακα  Αλεξάνδρου Υδραίου που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου ένα μήνα.

Παρά την απώλεια η ομάδα μας πάλεψε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 8-7. Αγριανίτης (3) Μπακογιάννης(3) Λίτσιος (2), Αλί, Τσίγκας. Να σημειώσουμε πως η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με τον περιορισμό των τριών επαφών. Ευχαριστούμε τον τεχνικό διευθυντή των Αμπελοκήπων Γιώργο Ανδριόπουλο καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την φιλοξενία στο γήπεδο τους

Από κει και πέρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ομάδα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» παρέλαβε τα νέα της μπουφάν που ήταν προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών του κ. Κυριάκου Γεωργιάδη, τον οποίον ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες και στον πρώην πρόεδρο οικονομικής επιτροπής του Παναθηναϊκού Α.Ο.  Γιάννη Αντωνιάδη που συνέβαλλε τα μέγιστα σε αυτή  τη συνεργασία που προέκυψε.