Το τμήμα σκοποβολής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κατάφερε και έφτασε τα τρία χρυσά μετάλλια από τη δεύτερη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς οι Μπούτης και Βασαρμιδάκης στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι το «τριφύλλι» είχε συγκεντρώσει συνολικά δύο χρυσά μετάλλια και από σήμερα έφτασε στα τρία κάνοντας πράσινο…ατομικό ρεκόρ.

R4 – Mixed 10m Air Rifle standing SH2 ΤΕΛΙΚΟΣ – ΤΕΛΙΚΟΣ

1)Τάσος Μπούτης (Παναθηναϊκός) 249,5

2) Παναγιώτης Γιαννούκαρης (Παναθηναϊκός)  247.7

3) Καλλιόπη Καππάτου (Τριπτόλεμος)

P1 – Men 10m Air Pistol SH1 ΤΕΛΙΚΟΣ – ΤΕΛΙΚΟΣ

1)Αλέξανδρος Βασαρμιδάκης (Παναθηναϊκός)  216.1

5)Αλέξανδρος Μωραϊτίδης (Παναθηναϊκός)  147.2

7)Χρήστος Βλαστάρας (Παναθηναϊκός)  109.6

9)Κώστας Κριτζιλάκης (Παναθηναϊκός) 403.0 (Προκριματικός)

Οι αγώνες συνεχίζονται και αύριο και ο κόουτς Θοδωρής Κοταράς και η τιμ μάνατζερ Αναστασία Εξαρχάκου ζητούν την προσοχή των πράσινων σκοπευτών και για άλες επιτυχίες.

Τα μετάλλιά τους παρέλαβαν σήμερα (Σάββατο, 20/4) οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες Ελλάδος, στα πυροβόλα όπλα του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε χθες.

Οι απονομές έγιναν στο περιθώριο της πρεμιέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος παρά- σκοποβολής Ανδρών-Γυναικών και Νέων-Νεανίδων 2024, για τα αεροβόλα τυφέκια, στο Σκοπευτήριο Ελευσίνας.

Τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο πρόεδρος του Σκοπευτηρίου Ελευσίνας Νίκος Κουβίδης, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής του αθλήματος, Νίκος Βουδούρης.

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο (Κυριακή, 21/4), στο Σκοπευτήριο Ελευσίνας, με την υποστήριξη του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Attica.