Σημαντική νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση πήρε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κόμπρα με 7-4

Το «τριφύλλι» έδειξε ότι ανεβάζει στροφές και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στο κλειστό του Μετς κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και αναρριχήθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν κεφάλι στο σκορ όμως ο Λιαρόπουλος είχε την απάντηση και έφερε το ματς στο ίσα.

Εν συνεχεία ήταν η σειρά του Γρηγοράκου να δώσει προβάδισμα 2-1 στον Παναθηναϊκό και κατόπιν έφτασε η ώρα του Σταυρακόπουλου που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με έξοχη προσπάθεια από τα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και πάλι με τον Σταυρακόπουλος και σε 5-1 με τον Γρηγοράκο.’

ΟΙ φιλοξενούμενοι κατάφεραν  να μειώσουν σε 5-4 ένα λεπτό πριν τη λήξη όμως ο Παυλίδης με δύο προσωπικά γκολ στο τέλος έκανε το 7-4.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας):Χριστόπουλος,  Κλαούντιο, Κρασώνης, Λιαρόπουλος, Καραβίδας, Σταυρακόπουλος, Β.Αυλωνίτης, Οικονομίδης, Μουντοκαλάκης, Γιώτης, Γρηγοράκος Παυλίδης Βλάχος και Π.Μπελτσίδης,

Κόμπρα (Γράψας): Κεφαλάς, Τσατσουλής Τρουλιζάκης, Λορέντζομ Μερκούρης Τζουμάκης , Γιόνας, Ορφανάκος, Δελαπόρτας, Μαντούβαλος, Κουνίδης και Ασημακόπουλος.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» Γιάννης Ζιάβας ανέφερε «Ο σημερινός αντίπαλος ήταν  μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες, διεθνείς που είναι δεμένοι μεταξύ τους. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και δίκαια πήραμε τη νίκη έστω και αν δεχτήκαμε πίεση στο τέλος. Η ομάδα σταδιακά βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα , τα συστήματα είναι πιο ξεκάθαρα και φαίνεται και στα αποτελέσματα. Κάποια παιδιά που λείπανε ενσωματώνονται και προχωράμε.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Λιαρόπουλος ανέφερε «Από το σημερινό ματς κρατάμε σίγουρα το αποτέλεσμα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό.

Στο τέλος κινδυνέψαμε ωστόσο είχαμε την ψυχραιμία και τον τρόπο να βρούμε και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος που πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι