Το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού ανακοινώνει την ένταξη τριών αθλητών και μίας αθλήτριας στο τμήμα στίβου τη νέα σεζόν που είναι σε νεαρές ηλικίες.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία με τους Αρσένιο Κουλούρη, Νίκο Κοσμόπουλο, Παύλο Κουτρουμπή και τη νεαρή Ιωσηφίνα Καρίνου.

Σε ότι αφορά τον άλτη  Αρσένιο Κουλούρη είναι 17 ετών και αποκτήθηκε από την ΑΕ Λευκίμης και είναι μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο «πράσινο» ρόστερ.

Ήταν δεύτερος στο περασμένο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου  Κ23 στο τριπλούν και παράλληλα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Κ23 που μετέβη στην Κύπρο για διεθνείς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν τρίτος και στο μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 και αναμφίβολα αποτελεί έναν νεαρό άλτη με ελπιδοφόρα χαρακτηριστικά για το μέλλον.

Παράλληλα στα πράσινα ντύθηκε και ο 17χρονος Νίκος Κοσμόπουλος που ανήκε στο σωματείο Καλλιστός.

Πρόκειται για έναν δυναμικό αθλητή ο οποίος έχει αγωνιστεί στο έπταθλο και στο δέκαθλο και δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί αισθητά στο μέλλον. Ήταν δεύτερος στο Πανελλήνιο στο δέκαθλο στους Παίδες και δεύτερος στο Έπταθλο σε διεθνείς αγώνες Κ18 στην Κύπρο.

Από κει και πέρα το «τριφύλλι» στο στήθος θα φορέσει και ο  19χρονος δρομέας Παύλος Κουτρουμπής που ήταν αθλητής στην Αργολίδα 2000. Είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον αγώνα 10 χιλιομέτρων Spata run ενώ ήταν πρώτος και στον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόρεια Κυνουρίας.

Τέλος, αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα είναι και η 13χρονη Ιωσηφίνα Καρίνου που προέρχεται από την ομάδα του Ικάρου Νέας Ιωνίας.