Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός στην πυγμαχία μπήκε δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο και ενέταξε στις τάξεις του οκτώ μποξέρ και μία πυγμάχο ακόμα.

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις για το «τριφύλλι» που δυναμώνει ακόμα περισσότερο στο ρινγκ και μεγάλωσε το ρόστερ του και αναμένεται να ενισχυθεί και με άλλους αθλητές τις επόμενες ημέρες.

Ξεχωρίζει η μεταγραφή της Δήμητρας Κωνσταντοπούλου (54κ.) που έχει αναδειχτεί πρωταθλήτρια με τη φανέλα της Παναχαϊκής αλλά και αυτή του μποξέρ της ΑΕΚ Νικηφόρου Ρουσσάκη που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά το 2022 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα αξιοσημείωτη είναι και η περίπτωση του Αριστείδη Κοντουδάκη (+92κ.-Πολυδεύκης) που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2013.

Από κει και πέρα τα «πράσινα» χρώματα με έμβλημα το «τριφύλλι» θα φοράνε οι εξής αθλητές: Δημήτρης Ζολώτας (86κ.-Οδυσσέας), Νίκος Κασφίκης (71κ.-ΠΑΟ Κέρκυρας), Θανάσης Νάκος (92κ.-Πανελλήνιος), Γιώργος Παπαδογιαννάκης (75κ.-Ιωνικός Νικαίας), Κώστας Αγγελουσόπουλος (67κ.-Ιωνικός Νικαίας) και Ευάγγελος Ηλίου (63.5κ.-Πολυδεύκης).