Ο Σωτήρης Χούμος και η Μαρία Αρτσέτου αναλαμβάνουν τα πόστα των τιμ μάνατζερ στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό φαίνεται διαχρονικά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου αποτελούν το καμάρι του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και σταδιακά ανεβάζουν συνεχώς επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο της ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης των τμημάτων που ανήκουν στην ΕΑΟΜ  ΑμεΑ, το πινγκ πονγκ είναι το πρώτο που ξεκινάει την στελέχωση των αθλημάτων με τιμ μάνατζερ στο πρότυπο του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο τιμ μάνατζερ του γυναικείου τμήματος πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Σωτήρης Χούμος και η αθλήτρια του Συλλόγου Μαρία Αρτσέτου, αναλαμβάνουν επίσημα  χρέη τιμ μάνατζερ στο τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Συλλόγου ενώ είχαν ήδη συνεισφέρει  στο αγώνισμα που γνωρίζουν και στου Παναθηναϊκού Α.Ο. Κατά συνέπεια η εμπειρία τους και η γνώση τους στο άθλημα είναι μεγάλη και θα βοηθήσουν σημαντικά και στο τμήμα ΑμεΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του Ερασιτέχνη στέκεται ενεργά δίπλα στις προσπάθειες του τμήματος ΑμεΑ και υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Παρίδη είναι η ψυχολόγος των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού.