Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού ενισχύθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με έξι κινήσεις ενώ ένας αθλητής αποχώρησε.

Αρκετές προσθήκες για την ποδηλασία του «τριφυλλιού» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σίγουρα θα ενισχύσουν σε κάποιο βαθμό το τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα στα «πράσινα» ντύθηκε η Αφροδίτη Ζούρου που ήταν στον Π.Σ. Λέσβου και το 2018 είχε κατακτήσει την 5η θέση στις γυναίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας. Παράλληλα έχει πολλές πρωτιές σε τοπικούς αγώνες στη Λέσβο.

Στα «πράσινα» ντύθηκε και ο Κωνσταντίνος Πανάγου ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν στα πανελλήνια πρωταθλήματα MTB στη Σαλαμίνα.

Από κει και πέρα στον ΠΑΟ εντάχθηκε και ο Χρήστος Ουζούνης που ήταν 9ος στην 21η ανάβαση Λάρισας ενώ την ίδια θέση πήρε και στον 1ο διασυλλογικό αγώνα MTB στη Βούναινα.

Στο «τριφύλλι» εντάχθηκε και ο Δημήτρης Αγγελοκωστόπουλος από τον ΑΠΟ Ακτίνα που ήταν 4ος στη Σπαρτακιάδα στην ηλικιακή κατηγορία του.

«Τριφυλλοφόρος» θα είναι και Γιάννης Τσουρλής που είναι παράλληλα και τριαθλητής και δυαθλητής ενώ ο Ιωάννης Καναβάτσας ήρθε στον Παναθηναϊκό έχοντας κατακτήσει πολιτειακά πρωταθλήματα στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, αποχώρησε από τον Σύλλογο ο Γιάννης Κυριακίδης καθώς επέστρεψε στα Γιαννιτσά.