Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» επιβλήθηκε εκτός έδρας του Βόλου 2004 με σκορ 7-0, έχοντας για μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Σούλα Σπυριδωνίδου που σημείωσε έξι γκολ και έγινε η ποδοσφαιρίστρια που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα για τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα πέτυχε το γρηγορότερο χατ τρικ μέσα σε τρία λεπτό.

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η επιθετικός του Παναθηναϊκού Σούλα Σπυριδωνίδου καθώς έγινε η ποδοσφαιρίστρια που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε αγώνες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Τα έξι…ιστορικά τέρματα (17΄, 19΄,20΄, 47΄, 76 και 80΄) που πέτυχε επί της ομάδας της Μαγνησίας άφησαν στο παρελθόν τα ρεκόρ της Στέλλας Ντζάνη που είχε πετύχει από 4 γκολ σε αγώνες κόντρα στον Παιανικό και την ΑΕ Μυκόνου.

Επιπλέον πέτυχε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου καθώς μέσα σε τρία λεπτά έβαλε τρία γκολ.

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι το άλλο τέρμα του Παναθηναϊκού πέτυχε η Κανέλλου στο 65΄ ενώ ο ΠΑΟ αγωνίστηκε ως εξής:

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης) Δημητροπούλου, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Σιαφαρίκα, Κατωπόδη, Νεφρού, Ντομόντ Γκραντ, Σπυριδωνίδου, Νταρζάνου και Σιδηρά.

Επιπλέον έγιναν και οι εξής αλλαγές: Κοκοτσάκη αντι Σιαφαρίκα, Λόγου αντί Κατωπόδη, Κανέλου αντι Γκραντ, Τσιρουλη αντί Νταρζάνου  και Δούλη αντί Νεφρού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε την έντονη συμπαράσταση 70 φιλάθλων του από τον Βόλο.