Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες του σε μια καταπράσινη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο.

Αρχικά στις 6.30μ.μ. έγινε η κοπή της πίτας των τμημάτων ΑμεΑ του Συλλόγου στη Θύρα 12 που βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου μαζί με τους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων.

Τα τμήματα που είναι «καμάρια» του Παναθηναϊκού έκαναν την ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας και πήραν τα κομμάτια τους ανά τμήμα.

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα αγωνίσματα τους (προπονητές-τριες και αθλητές-τριες) και τις επιτυχίες τους ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος των τμημάτων ΑμεΑ κ. Δημήτρης Βρανόπουλος.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν ο Δημήτρης Λαγός (πινγκ πονγκ) και οι Σπύρος Στέφας και Γιάννης Ανδρουλάκης από το τμήμα μπάσκετ νοητικής αναπηρίας.

Εν συνεχεία κόπηκε η πίτα των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» .

Εν αρχή της διαδικασίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του «αιώνια πιστού» Γιώργου Αλεξανδρή, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και προσέφερε στον Σύλλογο το λιθαράκι του, για να γίνει ακόμα ψηλότερο το οικοδόμημά του.

Κατόπιν απευθύνθηκε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ και εν συνεχεία ήρθαν τα τμήματα με αλφαβητική σειρά παρέλαβαν τα κομμάτια τους και φωτογραφήθηκαν.