Με επιτυχίες και διακρίσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, με τους αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. να κλείνουν τη διοργάνωση με ακόμη δύο ασημένια μετάλλια.

Στο απαιτητικό αγώνισμα του Μάντισον, οι Μαρτίνος Μούτσιος και Δημήτρης Κατσίμπουρας πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, δείχνοντας άψογη συνεργασία. Ακολούθησε η ομαδική χρονομέτρηση, όπου οι Θεοχάρης Τσιάντος, Βασίλης Πολύζος, Δημήτρης Κατσίμπουρας και Μαρτίνος Μούτσιος πρόσθεσαν ακόμα ένα αργυρό μετάλλιο στη συλλογή της ομάδας.

Η παρουσία των “πράσινων” στο πρωτάθλημα ήταν δυναμική, υπό την καθοδήγηση του έφορου του τμήματος, Σωτήρη Περίδη, και της προπονήτριας Χριστίνας Πρίντεζη, οι οποίοι καθοδήγησαν με συνέπεια και επαγγελματισμό την οκταμελή αποστολή του Συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους αθλητές που προέρχονται από την επαρχία —Θεοχάρης Τσιάντος, Βασίλης Πολύζος και Δημήτρης Κατσίμπουρας.

Στο σύνολο της αποστολής, σημαντική ήταν η συμβολή της Βαρβάρας Φασόη, η οποία κατέκτησε δύο μετάλλια, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της σταθερότητα. Ο “συνήθης ύποπτος” Μαρτίνος Μούτσιος επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την ηγετική του παρουσία στην πίστα, ενώ ιδιαίτερη χαρά έφερε η επιστροφή της Κάλλιας Πολυχρονοπούλου στη δράση. Παρόντες επίσης ο Ανδρέας Νίνης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημήτρης Αγγελοκωστόπουλος, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον