Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού μπήκε δυνατά από την πρώτη ημέρα με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο διπλό στην κατηγορία MW8 από το δίδυμο των Μελέτη-Κατωπόδη.

Με πολύ καλή εμφάνιση ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμεΑ στο Φάληρο.

Παρότι η προπονήτρια Ηρώ Μαλλιαρού δεν είχε στη διάθεση της τον Γιώργο Αθανασόπουλο που λείπει στο εξωτερικό, τον Μπάμπη Τζιμπρέ που βρίσκεται στην επαρχία αλλά και τον Δημήτρη Λαγό που είναι άρρωστος, εντούτοις η ομάδα  εξ αρχής έδειξε την αξία της.

Οι Μελέτης-Κατωπόδης συμμετείχαν στην κατηγορία MW8 και νίκησαν τον ΠΑΣΚΑ με 3-1 στον ημιτελικό. Στον τελικό το «τριφύλλι» λύγισε στις λεπτομέρειες με 3-0 ωστόσο τα σκορ ήταν κλειστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα βρέθηκε να στηρίξει στο ΣΕΦ και ο τιμ μάνατζερ του τμήματος αρτιμελών πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Σωτήρης Χούμος αλλά και ο συναθλητής της ομάδας Δημήτρης Αδαμαντίδης.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία η απονομή των μεταλλίων:

Τα πρώτα μετάλλια δόθηκαν στο διπλό των ανδρών MS14 με νικητές τους Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο (ΠΑΣΚΑ) που επικράτησαν των Λευτέρη Μαυρη και Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη (Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σωματι Υγιεί). Την απονομή στους νικητές έκανε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη.

-Στο διπλό ανδρών MW8 νικητές ήταν οι Χρήστος Φράγκος-Χαρίλαος Μπακαλης (ΑΣΑΧ) με τους Χρήστο Μελέτη-Κώστα Κατωπόδη (Παναθηναϊκός) να είναι στη 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Θεμιστοκλής Γιαννακαρας-Νίκος Δαβραδος (ΠΑΣΚΑ). Την απονομή έκανε στους νικητές η αναπληρώτρια Ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου.

1)ΠΑΣΚΑ 2-0-2

2)ΑΣΑΧ 2-0-0

3)Παναθηναϊκός 0-2-0

4)Εν Σώματι Υγιεί 0-2-0