Στο παγκόσμιο κύπελλο Σπάθης γυναικών στη Λίμα, η Δέσποινα Γεωργιάδου του Παναθηναϊκού επέστρεψε δυναμικά στη διεθνή δράση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία και κατακτώντας τη 14η θέση.

Η ξιφομάχος ξεκίνησε εντυπωσιακά με πέντε νίκες στους έξι αγώνες της pool και προκρίθηκε απευθείας στο ταμπλό των 128 χωρίς αγώνα. Στη συνέχεια επικράτησε της Robineaux Rita από τη Γαλλία με 15-8 για την είσοδο στις 64 καλύτερες αθλήτριες, ενώ στο ταμπλό των 64 νίκησε την Bondar Oleksandra από την Ουκρανία με 15-6.

Στο ταμπλό των 32 αντιμετώπισε την Ozaki Seri από την Ιαπωνία και με πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 15-9, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες αθλήτριες. Εκεί γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την Navarro Araceli από την Ισπανία με 15-13, ολοκληρώνοντας την πορεία της στη 14η θέση και δείχνοντας πως έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.