Το τμήμα τένις με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που αυτή τη φορά διεξάγεται στα Ιωάννινα.

Οι «πράσινοι» Αριστομένης Νικολόπουλος και Νίκος Γαστεράτος έδωσαν δυνατές μονομαχίες υπό τις οδηγίες του κόουτς Ανδρέα Νίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς και ο Νικόπουλος ταξίδεψαν από την Καλαμάτα και ο Γαστεράτος από το Ηράκλειο προκειμένου να εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο.

Οι δύο τενίστες του Παναθηναϊκού πέρασαν στην προημιτελική φάση ωστόσο εκεί η τύχη δεν τους χαμογέλασε αφού έπεσαν πάνω στον πρωταθλητή Ελλάδας και τον περσινό τρίτο του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Γαστεράτος λύγισε από τον πρωταθλητή Λαζαρίδη με 6-0 και 6-0 σε μια μάχη που ήταν εξαρχής άνιση.

Στο δεύτερο ματς ο Νικολόπουλος κατάφερε και έβαλε δύσκολα στον περσινό κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου Διαλεκτόπουλου και λύγισε τελικά με 2-1 (6-3, 1-6, 6-0)

Οι αγώνες έγιναν κάτω από μεγάλες θερμοκρασίες και σίγουρα δεν ήταν εύκολο για τους αθλητές. Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν και η υποδοχή που επιφύλαξαν δέκα οπαδοί του Παναθηναϊκού στην «πράσινη» αποστολή μόλις έφτασε στα Ιωάννινα που τους έβγαλαν για φαγητό στην πόλη.