Σπουδαία επιτυχία για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού καθώς ο «πράσινος» σκοπευτής Κωνσταντίνος Σόβολος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16-U18 στο Ταλίν στο τρίο στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι.

Ιστορία έγραψε ο Κωνσταντίνος Σόβολος καθώς σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Ευρώπης και πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία του «πράσινου» τμήματος πέραν της ηλικιακής κατηγορίας των ανδρών.

Ο «πράσινος» αθλητής  Κωνσταντίνος Σόβολος μαζί με τους Αμάντο Αντώνη και Σαραντάκη Άγγελο πήγαν στους τελικούς μαζί με την Ουγγαρία κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη  σε έναν τελικό που από 8-0 προηγήθηκαν οι Ούγγροι και μετά από ένα time out ο αγώνας έληξε 13-7. Στον τελικό ο Σόβολος είχε και πάλι εξαιρετική παρουσία με επίδοση 101.8

Νωρίτερα στον ημιτελικό η Εθνική ομάδα νίκησε και απέκλεισε την Πολωνία και ο Σόβολος ήταν κορυφαίος με επίδοση 93.0.

Στα Κορίτσια η Ηλιάνα Καρβουνιάρη μαζί με την Άννα Μπιτσάνη και Καίτη Ζαφείρη κατέκτησαν τη 10η θέση Αύριο είναι οι τελευταίοι αγώνες στο αγώνισμα του Duo Θα αγωνιστούν σαν ζευγάρια στο 16:45 Κωνσταντίνος Σόβολος και Ζαφείρη Καίτη Ηλιάνα Καρβουνιάρη και Αμάντος Αντώνης.