Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Σάββας Καββαδίαε κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξίφους μονομαχίας και η Ελευθερία Μιμηγιάννη ήταν 8η.

«Γεμάτη» παρουσία από το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επέ που γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάββας Καββαδίας ήταν πρωταγωνιστής στην αποστολή του «τριφυλλιού» και υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Κάζαγλη έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο «πράσινος» αθλητής είχε 4 νίκες στη φάση των ομίλων και στους 128 νίκησε με 15-4 τον Παπαδημητρίου του Πανελληνίου, στους 64 νίκησε με 15-7 τον Πινιχάκη της Κηφισιάς, στους 32 νικησε με 15-9 τον Αλέστα της Ίριδας .

Στους 16 νικησε 15-7 τον  Τσόκα της Φλώρινας και Στους 8 έπαιξε με τον Παπαδημητριου της ΑΕΚ του οποίου επικράτησε με 15-6,.

Στα ημιτελικα νικησε τον Μήτσιο της Λ.Χ. Θεσσλαονίκης με 15-7 και τελικό έπαιξε με Βασίλη Τσόκα της Φλώρινας από τον οποίο ηττήθηκε με 15-8.

Στις γυναίκες ξεχώρισε η Ελευθερία Μιμηγιάννη που πέτυχε συνολικά οκτώ νίκες πριν σταματήσει στην προημιτελική φάση, έχοντας κάνει όμως πολύ καλή πορεία.

Σε ότι αφορά τους άνδρες ο Γιάννης Καλέσης ήταν στην 16άδα και ο Στέλιος Ραφαήλ Φουστανάκης ήταν 17ος. Ο Παύλος Δακουτρός πήρε την 45η θέση, ο Γιάννης Φίππος Τομαράς ήταν 51ος και ο Κώστας ΠΙτσιρής 69ος ενώ πολύτιμες εμπειρίες πήρε ο Γιώργος Μαρινάκης που έπαιξε έξι αγώνες.

Στις γυναίκες πέραν της Μιμηγιάννη η Ευαγγελία Ταραζή και η Πηνελόπη Νίκα έφτασαν ένα βήμα πριν τη φάση των 32.