Η Εθνική ομάδα πόλο Παίδων νίκησε άνετα την Τουρκία και θα παλέψει απέναντι στην Ουγγαρία για την ένατη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ έχοντας πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού στη σύνθεσή της.

Για την ένατη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα παλέψει η Εθνική ομάδα πόλο Παίδων. Η Ελλάδα επικράτησε 14-5 της Τουρκίας και θα κλείσει την παρουσία της στη διοργάνωση του Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ουγγαρία.

Απόλυτα κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς ήταν οι Έλληνες διεθνείς, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Τουρκία και με επιθετικό πλουραλισμό προηγήθηκαν με 6-1 στο ημίχρονο. Η «γαλανόλευκη» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήρε την άνετη νίκη. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε στο ματς από τους Γλυνιαδάκη, Καρατζά, Λίτινα, Φιλιππίδη και Μπέρδο.

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 14-5

Εξάλεπτα: 4-0, 2-1, 3-1, 5-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Λαμπάτος): Γλυνιαδάκης, Καρατζάς 1, Ζαφείρης, Καραλής 2, Λιτίνας 3, Ζαφειρίου 1, Φιλιππίδης, Μισεντζής, Σπάνδαγος 1, Κόρακας 3, Ζουμπουλιάς, Αλμπέρτης 3, Μπέρδος, Τουντόπουλος.