Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου.

Για μια ακόμα χρονιά ο Παναγιώτης Κοντογιάννης παραμένει στα τμήματα ΑμεΑ της αγαπημένης του ομάδας και θα τα ενισχύσει.

Ο σπουδαίος αθλητής ΑμεΑ του «τριφυλλιού» θα είναι ένα από τα σημαντικά στελέχη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο που θα αναζητήσει την επιστροφή στους μεγάλους τίτλους.

Παράλληλα ο Αιγιώτης αθλητής ΑμεΑ θα είναι και πάλι στα τμήματα Παραμπάντμιντον και τένις με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» που έχει γιορτάσει σημαντικές επιτυχίες.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Κοντογιάννης ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είτε αθλητικά είτε οπαδικά και  για αυτό τον λόγο είμαι από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας τμημάτων ΑμεΑ του Συλλόγου δίπλα στην ομάδα.

Φέτος έχουμε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο που καλούμαστε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν, στην κορυφή.

Παράλληλα ευελπιστώ ότι οι ημερομηνίες θα βολέψουν φέτος ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ κανονικά τόσο στο Παραμπάντμιντον, όσο και στο τένις με αμαξίδιο».