Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε του αξιόμαχου Νέου Ικονίου με 7-1 και εδραιώνεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και έπιασαν και πάλι την Τρίτη θέση με 25 βαθμούς αφήνοντας τη Σαλαμίνα στην τέταρτη θέση στους 23 βαθμούς και τελείωσε με θετικό πρόσημο ο πρώτος γύρος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό και ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πάρει  πολύ νωρίς το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα στο 6΄ οι «πράσινοι» έκαναν μια πανέξυπνη κομπίνα με τους Σταυρακόπουλο και Παυλίδη σε κερδισμένο φάουλ.

Ο πρώτος βρήκε με πανέξυπνο τρόπο τον δεύτερο που εκτέλεσε από κοντά τον εξουδετερωμένο σχεδόν τερματοφύλακα και τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα.

Η συνέχεια είχε αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες που ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 25΄ ήταν η σειρά  του Σταυρακόπουλου να αναταράξει τα αντίπαλα δίχτυα και με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από πολύ δύσκολη θέση κατάφερε να παραβιάσει και πάλι την αντίπαλη εστία και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Λίγο αργότερα στο 30΄ ο Κρασώνης έκανε το 4-0  ενώ στο 33΄ ο Γ.Χονδρουδάκης έκανε το 4-1.

Στην επόμενη φάση ο Λιαρόπουλος τροφοδοτήθηκε από τον Μπελτσίδη και έκανε το 5-1 με εντυπωσιακό βολ πλανέ. Στο 35΄ ο Σταυρακόπουλος έκανε μια ωραία ενέργεια και ο Κρασώνης με τακουνάκι έκανε το 6-1. Στο 40΄ ήταν η σειρά του Β.Αυλωνίτη να κάνει το 7-1 με πέναλτι.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας):Π. Μπελτσίδης, Παυλίδης 1, Σταυρακόπουλος 2, Αυλωνίτης Γ., Κρασώνης 2, Κατεβτσιάν, Γρηγοράκος, Λιαρόπουλος 1, Αυλωνίτης Β. 1, Βλάχος, Ροντρίγκεζ, Καραβίδας.

Ν.Ικόνιο: Κορακάκης, Χονδρουδάκης Γ, Κεδίκογλου, Γκεντάι, Μπαμπάκης, Χονδρουδάκης Π.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζιάβας δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Καταρχήν είναι μια δίκαιη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα, ελέγχαμε το ματς, δε μασήσαμε από το σκληρό παιχνίδι του Νέου Ικονίου. Οι διαιτητές επέτρεψαν να είναι σκληρό το παιχνίδι που ευνοεί την ομάδα που παίζει σκληρά μιας και πολλά παιδιά της άλλης ομάδας προέρχονται από 11άρι και δεν ευνοεί τόσο τη δημιουργία. Διαχειριστήκαμε το ματς, πετύχαμε μεγάλο το σκορ και κλείνει ιδανικά ο πρώτος γύρος. Δείχνουμε σαφή βελτίωση, έχουμε σκληραγωγηθεί, έχουμε χτίσει χαρακτήρα και στην πορεία θα πρέπει να παλεύουμε με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε γιατί θα είναι ένας δύσκολος δεύτερος γύρος»

Σε δήλωση του ο Σταυρακόπουλος τόνισε «Συνήθως παίζουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, σήμερα πιστεύω ότι κάναμε το αντίθετο και κάναμε ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι σήμερα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα. Εδραιωνόμαστε στην Τρίτη θέση που είναι σημαντικό για εμάς και ολοκληρώνουμε με αυτό τον τρόπο στον πρώτο γύρο».