Το Σαββατοκύριακο 1ης και 2ας Απριλίου διοργανώθηκε ο κλασσικός διήμερος Attica Race, από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

Σημειώνουμε ότι στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης του Σαββάτου, συνδιοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός Α.Ο.. Η μεγάλη διάκριση ήρθε την Κυριακή στον αγώνα αντοχής, στον οποίο ο Μαρτίνος Μούτσιος ήταν ο νικητής, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα του, κατακτώντας την πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης με χρόνο 2:18:28.

Εξαιρετικό πλασάρισμα για τον Κωνσταντίνο Δρακόπουλο στην 4η θέση της Μάστερς Β1 με χρόνο 2:21:03. Εξαιρετικός επίσης και ο Θανάσης Μεσσήνιος ως 11ος στη Μάστερς Γ1 με 2:23:47. Άτυχος ο Βαγγέλης Νάκης ο οποίος στερήθηκε τον τερματισμό λόγω τεχνικού προβλήματος που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Το Σάββατο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης ως το πρώτο σκέλος του Attica Race.

Εξαιρετική η εμφάνιση των έξι τριφυλλοφόρων οι οποίοι συνέλεξαν τρία χάλκινα μετάλλια ξεπερνώντας με επιτυχία το εμπόδιο του πολύ δυνατού ανέμου. Συγκεκριμένα, εξαιρετικός ο Ανδρέας Νίνης στην κατηγορία των Ανδρών, πήρε την τρίτη θέση. Ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος, με εκπληκτική εμφάνιση κατετάγη τρίτος στην κατηγορία των Μάστερς Β1. Συνεπής και πάλι ο Χρήστος Καφρίτσας, τερμάτισε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην απαιτητική Μάστερς Γ1, σε μια κατηγορία το βάθρο της οποίας κρίθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Πολύ καλός στην ίδια κατηγορία και ο Κώστας Πιπίνης όπως και ο Γιάννης Ανδρώνης, στην εξίσου απαιτητική Γ2. Τέλος, ο Θανάσης Περίδης και πάλι εκεί με το τριφύλλι στο στήθος στην κατηγορία Δ2. Συντονιστής και υποστηρικτής όλων των παραπάνω προσπαθειών, ο έφορος του τμήματος Σωτήρης Περίδης