Το πάλεψε η Κατερίνα Τόλιου στο γερμανικό Feeder του World Table Tennis παρά τη σημερινή ήττα της.

Όπως την περασμένη βδομάδα στο Deutsches Tischtennis-Zentrum του Ντίσελντορφ, έτσι και σήμερα 21/02, έμεινε στον 2ο προκριματικό γύρο, που αποτελούσε την έναρξη της προσπάθειάς της στο απλό γυναικών.

Το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων το συνάντησε από το ξεκίνημα, μάλιστα όπως την Τρίτη 14/02 έτσι και τώρα έπεσε πάνω σε εμπόδιο από την Ασία. Στο WTT Feeder Dusseldorf I είχε χάσει από νεαρή Κινέζα πρωταθλήτρια στο ΙI ηττήθηκε δύσκολα με 3-1 σετ από τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν χρήσιμη για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια η παρουσία στη γερμανική πόλη, απλά θα ήθελε να έχει καλύτερη κλήρωση και τα γερά αγωνιστικά της τεστ να περιλάμβαναν περισσότερα ματς.

Στην πρώτη μέρα του γερμανικού Feeder η Τόλιου, νούμερο 189 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, περίμενε τον εναρκτήριο γύρο στο ταμπλό των προκριματικών για να μάθει την αντίπαλό της. Η Λι Χόι Μαν Κάρεν (νούμερο 208 στον κόσμο) αντιμετώπισε το πρωί την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο και τη νίκησε με 3-1 σετ.

Η αμυντικού στυλ πρωταθλήτριά μας, που ήταν απευθείας στον 2ο γύρο (σ.σ. των «32»), αναμετρήθηκε με τη 19χρονη Ασιάτισσα το μεσημέρι. Έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ και μείωσε στην παράταση. Στο 4ο σετ δεν μπόρεσε να κρατήσει την ίδια σταθερότητα και τελικά αποκλείστηκε με 3-1 σετ (8-11, 12-14, 13-11, 5-11).