Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κράτησε αήττητη την έδρα του αφού νίκησε τους Τράχωνες με 6-0 στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι «πράσινες» που έφτασαν τους 21 βαθμούς πραγματοποίησαν ακόμη μια καλή εμφάνιση στο Ρουφ και σε κανένα σημείο του αγώνα δε φάνηκε να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Το σκορ για λογαριασμό του «τριφυλλιού» άνοιξε η Μπριάνα στο 28’ και λίγο αργότερα στο 35’ ο Παναθηναϊκός με τη Λόγου έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό ο Παναθηναϊκός ήταν πιο παραγωγικός ενώ κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 63’ η Ντζάνη έκανε το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα η Δημητρίου διαμόρφωσε το 4-0.

Η καλή επιθετική εικόνα του ΠΑΟ συνεχίστηκε αφού στο 76’ σκόραρε η Δεσπολλάρη (5-0) και στις καθυστερήσεις (στο 92’) η Μπριάνα έκανε το 6-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Πετροπούλου, Λόγου, Ντζάνη, Δημητρίου, Τσιρούλη, Γρηγοροπούλου, Σιαφαρίκα, Μπριάνα, Καμαριανού, Δούλη και Δεσπολλάρη. Έπαιξαν και οι Μαρουδίτση, Δέλιου, Ιωάννου, Μπασινά και Σιάκκα.