Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή παρουσία στο γκραν πρι της Λιθουανίας ήταν 3ος στο Τempo race και πήρε την 6η θέση στη συνολική βαθμολογία του Όμνιουμ.

Πιο συγκεκριμένα έλαβε μέρος  στο αγώνισμα tempo race όπου κατέλαβε την Τρίτη θέση  και στην συνέχεια στο αγώνισμα του elimination ήταν 5ος και στην γενική κατάταξη ανέβηκε στην Τρίτη θέση

Στο τελευταίο αγώνισμα 100 στροφές points race εκεί όλες οι χώρες είχανε αρκετούς αθλητές οποτε υπήρχαν συνεργασίες,κατάφερε να κλείσει στροφή τους υπόλοιπους αθλητές αλλά ουσιαστικά μετά ξεκίνησαν απανωτές επιθέσεις κατάφερε να είναι  στην 6η θέση της γενικής κατάταξης του Omnium που μου δίνει αρκετούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Κατάφερε να προκριθεί  στα παγκόσμια κύπελα και ουσιαστικά τον Φεβρουάριο με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει και επίσημα η ολυμπιακή πρόκριση. Ακολουθούν τα τρία παγκόσμια κύπελα σε ινδονησια – Cairo και Καναδά και παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο στην Γλασκώβη. Μαζί του ήταν  προπονητής ο Στέργιος Σαλπαδήμος.