Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού την αγωνιστική του παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού οι Θοδωρής Ριτζάκης και Σωτήρης Πανάγου κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την παρουσία του στους Πανελλήνιοπυς αγώνες που έγιναν στο ΣΕΦ με εμφατικό τρόπο.

Ο σπουδαίος μποξέρ του Συλλόγου Θοδωρής Ριτζάκης ήταν ο ανίκητος αθλητής των 71 κιλών και κατέκτησε την πρώτη θέση με πανηγυρικό τρόπο. Ο «Ριτζ» είναι εδώ και χρόνια ο κορυφάιος έλληνας στην κατηγορία του και το αποδεικνύει συνεχώς μέσα στο ρινγκ.

Παράλληλα «χρυσός» αναδείχτηκε και ο «πράσινος» μποξέρ Σωτήρης Πανάγου στην κατηγορία των 75 κιλών και μάλιστα δτον τελικό κέρδισε μποξέρ του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός είχε συνολικό απολογισμό τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια , συγκομιδή που τον έφερε στη δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας και πλέον δείχνει ότι επέστρεψε για τα καλά σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην πυγμαχία.

Από την απόδοση των «πράσινων» αθλητών έμειναν ικανοποιημένοι ο τιμ μάνατζερ Μιχάλης Νικήτογλου και οι κόουτς Γιάννης Μανώλης και Αντώνης Τσινάκης και πλέον άπαντες στοχεύουν ακόμα ψηλότερα.