Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Τρόπαιο Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής .

Μετά το φαντασμαγορικό πρώτο μέρος του «πράσινου» Τροπαίου (2-4/12) και το Star Event, σειρά είχε το συναρπαστικό δεύτερο μέρος (10-11/12) με τις προαγωνιστικές κατηγορίες.

Οι κερκίδες του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ γέμισαν χαμόγελα από τους νεαρούς αθλητές και θεατές των 43 Συλλόγων που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στην Ελλάδα.

Η παιδική κερκίδα του ΟΠΑΠ ήταν εκεί για να μοιράσει δώρα στα παιδιά ενώ σπουδαίοι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών», όπως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης που πραγματοποίησε αρκετές βραβεύσεις.

Παράλληλα, στην εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. βρέθηκε ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης, κ. Κωσταντίνος Φύκας που βράβευσε τα παιδιά για τις επιδόσεις τους, καθώς και οι Χριστίνα και Κωνσταντίνος από τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον ΟΠΑΠ, το Βιολογικό Xωριό, την ΤESLA, τη Νίκη Εκδοτική και την Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξή τους στο κολυμβητικό event του Συλλόγου.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» αθλητές είχαν καλή παρουσία ενώ ξεχώρισαν οι επιδόσεις των Παινέση και Χαλβαντζή.

  • 1η θέση στα 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ Κ12, από την Αναστασία Παινέση με χρόνο 02:52.59.
  • 2η θέση στα 50m ΥΠΤΙΟ Κ12, από την Χαλβαντζή Καλή με 00:37.81.
  • 2η θέση στα 400m EΛΕΥΘΕΡΟ Κ12, από την Αναστασία Παινέση με χρόνο 05:29.65.
  • 3η θέση στα 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ12, από την Αναστασία Παινέση με χρόνο 01:09.36 και στο ίδιο αγώνισμα 4η  θέση από την Χαλβαντζή Καλή με χρόνο 01:12.26 .

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα εδώ: