Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θριάμβευσε με 5-0 επί της Αγίας Παρασκευής και έδειξε ότι η ήττα από τον Ατρόμητο ήταν μια κακή παρένθεση.

Οι «πράσινες» δεν επέτρεψαν ούτε στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους από την Αγία Παρασκευή και μπήκαν δυναμικά από το πρώτο λεπτό.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη μπήκε φορτσάτο και στο πρώτο 20λεπτο και τελικά κατάφερε να σπάσει την αντίπαλη άμυνα χάρη σε μια ωραία ατομική προσπάθεια της Δεσπολλάρη στο 24΄.

Στο δεύτερο μέρος η υπέροχη του ΠΑΟ μεταφράστηκε σε γκολ και η Ντζάνη διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» στο 48΄.

Η Ματίνα Νταρζάνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 54΄ ενώ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 75΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

Το τελικό 5-0 έγραψε η Αντωνία Μπριάνα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με όμορφο σουτ.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Κουκουλοπούλου, Λόγου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Μαρουδίτση, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη και Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Ανδρικοπούλου, Μπριάνα, Δέλιου, Σιάκκα και Ιωάννου.

Αγία Παρασκευή: Βιτούλα, Σταμπουλή, Ντάβου, Πρίφτη, Παχάκη, Ρήγα, Μπάδα, Δσκαλοπούλου, Λάμπρου, Τζανή και Γεωργίου. Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Πρώιμου, Πουρνιά και Τασουρούλη.