Το 6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού A.O. ξεκίνησε την Παρασκευή (02/12/2022) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία αθλητικών ειδών TYR και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής.

Κορυφαία στιγμή το Διεθνές Open Star Event – TYR (αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00) με καλεσμένους πολύ μεγάλες μορφές του Παγκόσμιου κολυμβητικού χώρου, τον Αμερικανό Ράιαν Λόχτι (έξι χρυσά ολυμπιακά μετάλλια μεταξύ των πολλών διακρίσεων του) και τον συμπατριώτη του Μίκαελ Άντριου (χρυσός ολυμπιονίκης το 2020 στο Τόκιο, παγκόσμιος πρωταθλητής πέρυσι στη Βουδαπέστη) που ασφαλώς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μελβούρνη.

Στους αγώνες του Σαββάτου (3/12) θα λάβουν μέρος και οι κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές του Παναθηναϊκού, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Χρήστος Κατραντζής και πολλοί ακόμα καταξιωμένοι αθλητές. 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ, το Βιολογικό Xωριό, την ΤESLA, τη Νίκη Εκδοτική και την Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξή τους στο κολυμβητικό event του Συλλόγου. 

Τα «πράσινα» αποτελέσματα της ημέρας (2/12):

  • Στα 400m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ – ΕΦΗΒΩΝ (50m) την 4η θέση κατέκτησε ο Πρωιμάκης Μιχαήλ με χρόνο 05:06.86
  • Στα 400m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ – ΠΑΙΔΩΝ (50m) την 5η θέση κατέκτησε ο Καρλής Φραγκίσκος με χρόνο 05:14.11

Μπορείτε να βλέπετε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων στο www.swimming.gr

Match Programme 2-4 Δεκεμβρίου: https://bit.ly/3FlHgF1