Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 11-2 της Σάμου (επιθετικό ρεκόρ) έχοντας τη συμπαράσταση 70 φιλάθλων του στο Μετς καθώς και του τμήματος ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων του Συλλόγου.

Μια ακόμα εξαιρετική παράσταση έδωσε το τμήμα futsal του «τριφυλλιού» του κόουτς Απόστολου Μπελτσίδη αφού κατάφερε και πέτυχε μια επιπλέον νίκη χαρίζοντας παράλληλα πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και έκαναν επιθετικό ρεκόρ με τα 11 τέρματα που σημείωσαν παρά το γεγονός ότι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ ακόμα περισσότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος μπήκε δυναμικά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-0. Παρόλα αυτά η αξιόμαχη Σάμος βρήκε τρόπους να αντιδράσει και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με 2-2.

Κάπου εκεί το «τριφύλλι» αφυπνίστηκε και πέτυχε το 3-2 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί και παράλληλα εύστοχοι με αποτέλεσμα το σκορ να σταματήσει στο 11-2.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Π. Μπελτσίδης, Κατεβτσιάν,  Λιαρόπουλος, Ηλιάδης, Κωνσταντίνου, Παούρης Γ.Μπελτσίδης, Μουρτζούκος, Κρασώνης, Κλαούντιο, Ζαφειράτος, Γιώτης, Σχοινάς και Σκλαβουνάκης ενώ δεν αγωνίστηκε ο Παναγιωτόπουλος που είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Τον δρόμο προς τα δίχτα βρήκαν οι Λιαρόπουλος (1), Μπουρζούκος (1), Κλαούντιο (2),Ηλιάδης (3), Παούρης (1), Ζαφειράτος (1), Γ.Μπελτσίδης (1) και ένα αυτογκόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εξέδρα βρέθηκε το τμήμα ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού που συμπαραστάθηκε στην ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν σε μια σημαδιακή στιγμή.

Τέλος, δεν έλειψε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ.Τάκης Μαλακατές που συνεχάρη στο τέλος και το τμήμα futsal αλλά και το τμήμα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού.