Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού έδωσε τον πρώτο του σημαδιακό αγώνα στο ποδόσφαιρο σάλας και για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκε του Νέου Ικονίου με 12-0 (6-0 ημίχρονο) στο Πέραμα.

Οι «πράσινες» είναι αθλήτριες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου  και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης παρέταξε ένα δυνατό σύνολο που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη νεανική ομάδα του Νέου Ικονίου.

Πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η αρχηγός του «τριφυλλιού» Ελένη Ανδρικοπούλου που σημείωσε 4 τέρματα ενώ άξιες συμπαραστάτριες της στο σκοράρισμα ήταν ακόμα οι Μαρουδίτση (2), Σιαφαρίκα (2), Κατσίνη (2) και Μπριάνα (2).

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τις εξής αθλήτριες : Ανδρή, Δέλιου, Κουκουλοπούλου, Ανδρικοπούλου, Σιαφαρίκα, Κατσίνη, Μαρουδίτση και Μπριάνα ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και οι Δούλη και Δημητρίου.

Νέο Ικόνιο : Καπουσούζη Μ. , Καπουσούζη Κ., Τριμίτση, Ζάχου, Παττέ, Πελεκάνου, Κούρτη, Σαμούν, Οικονόμου, Ροπόκη, Ξεζωνάκη και Παππά