Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα δώσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό του αγώνα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 20:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι κόντρα στη Λούμπλιν για το EuroCup.

Οι «πράσινες» θα παλέψουν για τη δεύτερη νίκη τους κόντρα στην Πολωνική ομάδα και την τέταρτη συνολικά που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Η Διονυσία Αλεξανδρή δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Η Lublin είναι μια δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας όμως η ομάδα δεν είναι ίδια, προστέθηκε ένα ακόμα guard και είναι ακόμα πιο δυνατές. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα και να περιορίσουμε την Mack όπως είχαμε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε το σερί μας».

Το «τριφύλλι» θα έχει και πάλι τη συμπαράσταση των οπαδών του και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι έκλεισαν τα εισιτήρια τους μέσω viva μέχρι χτες το βράδυ. Η αστυνομία επέτρεψε για λόγους ασφαλείας μέχρι τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.