Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε του Αδέσποτου με 6-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Παγκράτι και ήταν το πρώτο ματς που το «τριφύλλι» διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Οι «πράσινοι» του Απόστολου Μπελτσίδη που έχει στο πλευρό του τον στατιστικολόγο Βασίλη Αθανασιάδη διασταύρωσαν τα ξίφη τους με μια από τις αξιόμαχες ομάδες της Β΄Εθνικής και έδειξαν και πάλι πολύ καλά στοιχεία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο που πήρε προβάδισμα με 4-0 παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Οι «πράσινοι» κράτησαν υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι τους και στο δεύτερο μέρος σημειώνοντας ακόμα δύο τέρματα και παράλληλα κατάφεραν και διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τρεις απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Κρασώνης, Γιάννης Σχοινάς και Γρηγόρης Κωνσταντίνου.

Από πλευράς «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν οι : Π. Μπελτσίδης, Ηλιάδης, Μουρτζούκος, Ροντρίγκεζ, Κατεβτσιάν, Ζαφειράτος, Λιαρόπουλος, Ροντρίγκεζ, Παούρης, Παναγιωτόπουλος, Γ.Μπελτσίδης, Γιώτης και Σκλαβουνάκης.