Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 8-1 της ομάδας του Κατενάτσιο στο πρώτο του σημαδιακό ματς και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με τη στήριξη 100 φιλάθλων του.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» αφού πήρε την πρόκριση κόντρα στο Κατενάτσιο με επιβλήτική εμφάνιση.

Το τμήμα που αναγγεννήθηκε από τις στάχτες και μπήκε στην Παναθηναϊκή…κανονικότητα όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου, κατάφερε και συνδύασε σκορ και θέαμα στον πρώτο του αγώνα στο Μετς.

Το συγκρότημα του Απόστολου Μπελτσίδη πάτησε γκάζι νωρίς και βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στα πρώτα λεπτά. Το ημίχρονο έληξε με 5-1 και στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα τρεις φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα το τμήμα προχώρησε σε μια σπουδαία ενέργεια αφού οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας έκαναν ένα …πρωτότυπο  pasillo  στους παίκτες των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού που ήταν στο γήπεδο και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλοι μαζί στο γήπεδο για να φωνάξουυν το όνομα της ομάδας.

Τα τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Κατεβτσιάν, Κρασώνης, Ζαφειράτος, Λιαρόπουλος, Ηλιάδης, Κωνσταντίνου και Σχοινάς.

Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης Απ.):  Π. Μπελτσίδης, Κρασώνης, Ηλιάδης, Μουρτζούκος, Ροντρίγκεζ, Κατεβτσιάν, Ζαφειράτος, Λιαρόπουλος, Κωνσταντίνου, Ροντρίγκεζ, Σχοινάς, Παούρης, Παναγιωτόπουλος, Γ.Μπελτσίδης, Γιώτης και Σκλαβουνάκης.