Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λιαρόπουλο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή προχώρησε το τμήμα futsal του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Λιαρόπουλο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα προσθέσει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα και αναμένεται να  βοηθήσει τα μέγιστα ώστε  να ανέβει το «τριφύλλι» στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 24χρονος έχει πλούσιο βιογραφικό και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 2016 αγωνιζόταν στον Υπερίωνα και μάλιστα ήταν εκ των πρώτων σκόρερ στο πρωτάθλημα των εφήβων.

Κατόπιν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κόμπρας ενώ εν συνεχεία έπαιξε στην ΑΕΚ.

Την σεζόν 2020-2021 εντάχθηκε στο ρόστερ της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την Αθήνα 90΄.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Λιαρόπουλος ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και στόχος όλων στην ομάδα είναι να κάνουμε ότι καλύτερο για να την πάμε εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έρχομαι στην ομάδα που υποστηρίζω καιν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τη στήριξη της διοίκησης θα πάμε εκεί που πρέπει».