Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαρτίνο και τη Λυδία Μούτσιου για το τμήμα ποδηλασίας, την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Το «τριφύλλι» συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση για το τμήμα ποδηλασίας που δείχνει ότι επανέρχεται και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή τη φορά η μεταγραφική προσθήκη ήταν διπλή και εντάχθηκαν στο «πράσινο» ρόστερ ο Μαρτίνος Μούτσιος και η αδερφή του Λυδία.

Ο αθλητής από τη Ρόδο επανέρχεται στο «τριφύλλι» του οποίου έχει ξαναφορέσει τη φανέλα στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος ποδηλάτης  αποκτήθηκε από την ομάδα του Ροδήλιου και μάλιστα είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Έχει αναδειχτεί πρωταθλητής στην κατηγορία Παίδων ενώ πέρυσι κατέκτησε την 7η θέση στο πρωτάθλημα U23 στο ITT και την 11η θέση στον αγώνα δρόμου. Επιπλέον πήρε την 14η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών στον αγώνα δρόμου.

Σε ότι αφορά την 18χρονη  Λυδία Μούτσιου ήταν επίσης αθλήτρια του Ροδήλιου και βρισκόταν μέσα στα μετάλλια τη χρονιά που πέρασε στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα δρόμου και την 3η θέση στο ΙΤΤ.

Σε κοινή τους δήλωση τα δύο αδέρφια ανέφεραν «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε  στον Παναθηναϊκό και στο ένδοξο τμήμα ποδηλασίας του. Ερχόμαστε ως οικογένεια για να ενταχθούμε στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».