Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πέτυχε μια ακόμα φιλική νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΣ Βόλο 2004 στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας με 2-1.

Το «τριφύλλι» συνέχισε νικηφόρα τις φιλικές του αναμετρήσεις και έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ΕΑΚ Βόλου κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι «πράσινες» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη πήραν μια ακόμα νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποιο τέρμα για τις δύο ομάδες και το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Η Δεσπολάρη άνοιξε το σκορ στο 58΄ για το «τριφύλλι» για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχες επτά λεπτά αργότερα. Παρόλα αυτά η «πράσινη» πίεση έφερε και το δεύτερο γκολ στο 85΄ και πάλι με πρωταγωνίστρια τη Δεσπολάρη.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τις εξής: Ανδρή, Δημητρίου, Δούλη, Δέλιου, Δεσπολλάρη, Κανελλοπούλου, Λόγου, Καμαριανού, Σιαφαρίκα, Ντζάνη και Τσιρούλη.

Αναπληρωματικές ήταν οι: Ανδρικοπούλου, Μαρουδίτση, Χριστοδούλου, Νταρζάνου, Γρηγοροπούλου, Ιωάννου και Τσουκαλά.