Οι γυναίκες του Παναθηναϊκού στην επιτραπέζια αντισφαίριση είναι πανέτοιμες για την πρόκληση των αυριανών ευρωπαϊκών αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα οι ελληνίδες αθλήτριες του «τριφυλλιού» που θα αγωνιστούν αύριο στο Μπολζάνο μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για τα δύο ματς που θα κρίνουν την πρόκριση στη φάση των 16 του  Ettu Cup.

Αναλυτικότερα:

Έλσα Τέρπου:

«Βασικός στόχος της ομάδας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ettu cup. Και η Ιταλική και η Ισπανική είναι αξιόλογες ομάδες,δε ξέρουμε ακριβώς τις συνθέσεις που θα έχουν αλλά αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε και την πρώτη θέση του ομίλου».

Κατερίνα Τόλιου:

«Συνεχίζουμε πλέον στο Ettu Cup με αντίπαλες τη Norbello και την Irun Leka Enea,και θεωρώ τα παιχνίδια θα είναι στα μέτρα μας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα, είμαστε φορμαρισμένες και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε αύριο με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω οτι μπορούμε να διεκδικήσουμε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο, που θα μας βοηθήσει στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Είμαστε όλες και όλοι έτοιμοι και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Κωνσταντίνα παριδη

«Στόχος μας σε αυτή τη φάση είναι η αρχικά η πρόκριση, αλλά ιδανικά θα θέλαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας. Είναι ένα δύσκολο έργο αυτό βέβαια καθώς έχουμε αρκετά δυνατούς αντιπάλους, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».