Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κυριακίδη για το τμήμα ποδηλασίας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα ποδηλασίας του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Κυριακίδη.

Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο αθλητή ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Κρόνο Νικαίας. Ο 24χρονος ποδηλάτης έχει γεννηθεί στα Γιαννιτσά και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σύλλογο «Ποδηλάτης» και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στην ομάδα «Βέλος» πριν καταλήξει στο σωματείο από τη Νίκαια.

Ο Κυριακίδης ήταν πρώτος στην κατάταξη των Νέων το 2017  και 3ος Βαλκανιονίκης  στην Ατομική Χρονομέτρηση στην κατηγορία Εφήβων το 2016.

Ήταν 4ος Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση στην κατηγορία Ανδρών ενώ  Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντοχής ανδρών το 2020 κατέκτησε την 5η θέση.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Κυριακίδης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναικού. Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου έχει μεγάλη ιστορία και αναμφίβολα θέλω να τιμήσω την ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσαν πολλού σπουδαίοι ποδηλάτες στην Ελλάδα».