Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαίρη Κοκοτσάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου αφού έντυσε στα πράσινα τη Μαίρη Κοκοτσάκη.

Η 30χρονη μεσοεπιθετικός ενισχύει πάρα πολύ το ρόστερ του Συλλόγου και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.

Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου ,ΟΦΗ και Αβαντίδες Χαλκίδας από όπου και την απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εύβοιας είναι ένα σωματείο της Α Εθνικής και η Κοκοτσάκη  είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή για τις «πράσινες».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κοκοτσάκη επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πολύ δουλειά ειδικά αυτή την περίοδο ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινάει. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».