Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάνο Μουρτζούκο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ στον Παναθηναϊκό για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας καθώς ενέταξε στο ρόστερ του και τον Πάνο Μουρτζούκο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει την πράσινη φανέλα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού και θα συνεισφέρει από την πλευρά του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Αθήνα 90΄ ενώ  έχει πλούσια καριέρα και στο 11άρι. Πιο συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα της Αθήνας έχει αγωνιστεί σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κύπρο Κορυδαλλού, Κηφισιά. Γ.Σ. Καισαριανής και Αστέρια Δραπετσώνας. Μέτρησε 93 συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα και περίπου 10 γκολ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μουρτζούκος τόνισε «Είναι όνειρο ζωής να αγωνίζεται κάποιος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και όσοι το ζούμε είμαστε ευτυχείς.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και θέλουμε να βάλουμε στην εξίσωση των φιλάθλων μας το ποδόσφαιρο σάλας. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πιάσει τους στόχους που έχουμε θέσει και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».