Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη Ζαφειράτο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023

Στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και πάλι μέσω του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας βρίσκεται αυτή τη φορά ο Άρης Ζαφειράτος.

Ο 34χρονος ποοσφαιριστής θα ενισχύσει τη νέα προσπάθεια του τμήματος futsal του «τριφυλλιού» και επιστρέφει ουσιαστικά σε γνώριμο περιβάλλον αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατέχει και το ηλικιακό ρεκόρ του μικρότερου αθλητή του Συλλόγου αφού τίμησε την πράσινη φανέλα σε ηλικία 4 ετών και 10 μηνών  και έμεινε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για πάνω από δέκα χρόνια.

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U17 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Νέα Ιωνία, Εθνικό, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκό και Προοδευτική.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Άρης Ζαφειράτος υπογράμμισε «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το futsal.

Είναι η ομάδα στην οποία έχω μεγαλώσει και σίγουρα θα ήθελα να πάμε τον Σύλλογο εκεί που του αξίζει και στο ποδόσφαιρο σάλας. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας από την πρώτη μας κιόλας χρονιά».