Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πιστοποίησε για ακόμα μια φορά την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και κατέκτησε το τουρνουά που έγινε στο νησί του Ιονίου με δύο νίκες.

Το «τριφύλλι» διασταύρωσε τα ξίφη του με την τοπική ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων αλλά και την ομάδα του Πατίστα (Μεσσηνίας).

Ο αγώνας που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομώνυμη ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων την οποία και λύγισαν οι «πράσινες» με 2-1.

Τον δρόμο προς τα δίχτυα για τον Παναθηναϊκό βρήκαν στο συγκεκριμένο ματς η Στέλλα Ντζάνη  αλλά και η Φαίδρα Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από κει και πέρα στη νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα του Πατίστα τα τέρματα σημείωσαν η Δάφνη Ιωάννου με σουτ και η Ελεονώρα Λίκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ελένη Ανδρικοπούλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον δεύτερο ανεπίσημο τίτλο του Παναθηναϊκού έπειτα και από την κατάκτηση του τουρνουά της Λαμίας.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Χαραλαμπίδης): Μωυσιάδη, Δεσπολάρη, Κουκουλοπούλου, Δούλη, Δημητρίου, Καμαριανού, Σιαφαρίκα, Λόγου, Τσιρούλη, Ντζάνη, Μπριάνα, Ανδρικοπούλου, Κανελλοπούλου, Ιωάννου, Κατσίνη, Λίκα, Σιάκα, Γρηγοροπούλου, Δέλιου, Μαρουδίτση.