Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού έδωσε ακόμη ένα φιλικό ματς, όπου επιβλήθηκε με 13-7 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:45 στο Χαλάνδρι κόντρα στον τοπικό Νηρέα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς και κυριάρχησαν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στο πρώτο οκτάλεπτο. Κατάφεραν με καλή αμυντική λειτουργία να κρατήσουν τον Υδραϊκό χωρίς σκορ, ενώ οι ίδιοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα τέσσερις φορές.  

Στη συνέχεια, το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τον Υδραϊκό να βγάζει αντίδραση και με τέσσερα τέρματα να μειώνει σε 7-4 για το ημίχρονο.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το πιο «φτωχό» παραγωγικά και μόλις στο 5ο λεπτό μπήκε γκολ για λογαριασμό των «πρασίνων», ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά (9-5).

Ο ΠΑΟ διατήρησε την κυριαρχία του και στο τελευταίο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 13-7.

Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν ακόμη ένα οκτάλεπτο με τους πιο νεαρούς της ομάδας για προπονητικούς λόγους, όπου και πάλι επικράτησαν οι «πράσινοι».

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 4-0, 3-4, 2-1, 4-2.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Ζερβουδάκης , Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Χ. Σιαμάς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Κανδανολέων, Τόττης,  Δερμιτζάκης , Π. Σιαμάς, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Βασιλάκης.