Μεγάλη νίκη για την Πορτογαλία κόντρα στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στην Κίνα με τον άσο του Παναθηναϊκού Ζοάο Ζεράλδο να πρωταγωνιστεί.

Συνεχίζεται με τεράστιο παναθηναϊκό ενδιαφέρον η κορυφαία διοργάνωση στο πινγκ πονγκ και οι άνδρες του «τριφυλλιού» κλέβουν την παράσταση.

Σήμερα το πρωί ο Πορτογάλος Ζοάο Ζεράλδο οδήγησε την Πορτογαλία στη νίκη επί της Βραζιλίας με 3-2. Στον πρώτο του αγώνα μπορεί να έχασε από τον Ούγκο Καλντεράν με 3-2 13-11,6-11,11-8,7-11,11-8.

Όμως στο καθοριστικό ματς επικράτησε του Έρικ Γιουθ με 3-1 και χάρισε τη δεύτερη νίκη στη χώρα του στον όμιλο όπου και προπορεύεται. Αντιστοίχως στην πρώτη θέση στον όμιλο της είναι και η Σουηδία του άλλου αθλητή του Παναθηναϊκού Κριστιάν Κάρλσον.

Στις γυναίκες η Ντίνα Μεσρέφ το πάλεψε με την ομάδα της Αιγύπτου στην ήττα με 0-3 από τη Γερμανία ωστόσο λύγισε τελικά με 0-3 από τη Χαν Γινγκ και έτσι η Αίγυπτος είναις την 4η θέση του ομίλου. Σε ότι αφορά τη Ρουμανία της Ελισαμπέτα Σαμάρα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της.