Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε της Καλαμάτας 80΄ με 3-0 σετ σε ένα ματς που εξελίχτηκε σε «πράσινη» φιέστα με παίκτες, οπαδούς και τον τοπικό Παναθηναϊκό Καλαμάτας, αθλητή ΑμεΑ του Παναθηναϊκού να γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά.

Ανεβασμένος αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός του κόουτς Ανδρεόπουλου που νίκησε την Καλαμάτα 80΄ κατά τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά «Ι.Μπουσούνης».

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο σετ και το κατέκτησαν με 25-13 ενώ καλό ήταν το «τριφύλλι» και στο δεύτερο σετ με πρωταγωνιστή τον Κωστόπουλο σε κρίσιμα σημεία του κατακτώντας το σετ με 25-19.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περισσότερα από όλα ωστόσο το κατέκτησε τελικά και αυτό με 25-21.

Εξωαγωνιστικά πάντως στήθηκε ένα μεγάλο πράσινο πάρτι με τους «αιώνια πιστούς» φιλάθλους της Μεσσηνίας να δίνουν δυναμικό παρών .Παράλληλα έντονη ήταν η παρουσία του τοπικού συλλόγου Παναθηναϊκού Καλαμάτας που ήρθε μαζικά στο γήπεδο και ενίσχυσε την ομάδα. Επιπλέον παρόντας ήταν και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στο τένις με αμαξίδιο Αριστομένης Νικολόπουλος που μένει στην Καλαμάτα, μαζί με τον κόουτς Ανδρέα Νίκα.

Καλαμάτα 80:Μαντέκας, Σκαρτσίλης, Κανελλόπουλος, Αραπάκης,Μαουρίτσιο, Δαλακούρας. Λυκουρέσης, Μπεζάτης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Ξεροβασίλας, Οκάμπο, Χριστοφάς και Ντακουρής

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος)Κόβαρ, Σερεμέτης 1 (1/2 επιθ.) , Γεωργίου, Γκρουμουσάς (λ.60% υποδοχή-40% άριστες), Πετρέας 4 (1/1 επιθ.3 μπλοκ), Γιάκομπσεν 1 (1/1 επιθ.), Μπάσης 3 (1/4 επιθ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) ,Ζήσης, Μάρκου 9 (9/20 επιθ.) , Ρανγκέλ 8 (5/6 επιθ., 3 μπλοκ) Φράγκος 13 (11/20 επιθ.1 άσσος και 1 μπλοκ), Κωστόπουλος 9 (5/9 επιθ., 3 μπλοκ και 1 άσσος) και Ερνάντεζ 3 (2/4 επιθ. και 1 άσσος)