Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό φαίνεται και από την παρουσία δύο αθλητών και δύο αθλητριών του Συλλόγου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κίνα και ενός αθλητή ΑμεΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Αργοστόλι.

Το πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» ανεβαίνει συνεχώς επίπεδα και πλέον το όνομα του Panathinaikos ακούγεται σε όλο τον κόσμο και μάλιστα για πρώτη φορά τέσσερα «τριφύλλια» συμμετέχουν ταυτόχρονα σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα για πρώτη φορά ένας «πράσινος» αθλητής ΑμεΑ συμμετέχει σε παγκόσμιο κύπελλο πινγκ πονγκ.

Πιο συγκεκριμένα αύριο ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στην Κίνα και το «τριφύλλι» εκπροσωπείται από τους Κριστιάν Κάρσλον (Σουηδία), Ζοάο Ζεράλδο (Πορτογαλία), Ελισαμπέτα Σαμάρα (Ρουμανία) και Ντίνα Μεσρέφ (Αίγυπτος).

Ο Σουηδός είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No18 στον κόσμο και στο διπλό βρίσκεται στο Νο2 παγκοσμίως με τον συμπατριώτη του Φαλκ πίσω από την Ιαπωνία.

Από κει και πέρα στις γυναίκες η Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ βρίσκεται στην 29η θέση στο ranking  στο ατομικό και στο μικτό διπλό είναις την 23η θέση.

Η Ελισαμπέτα Σαμάρα είναι στην 37η θέση στο ατομικό στις γυναίκες στο ranking και στο διπλό στην 20η θέση ενώ ο Ζοάο Ζεράλδο είναι στην 49η θέση στο ατομικό.

Άπαντες μπαίνουν από αύριο στις «μάχες» με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  για τις χώρες τους αλλά και τον Παναθηναϊκό

Επιπλέον από αύριο ξεκινάει την αγωνιστική του δράση και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Χρήστος Μελέτης που αποτελεί τον πρώτο αθλήτή ΑμεΑ του Συλλόγου που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο λαμβάνει χώρα στο Αργοστόλι.