Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και το PAOTV συμπλέει με τη δράση του Συλλόγου σε όλα τα αθλήματα.

Αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου  στις 7μ.μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου σε φιλικό ματς στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όσοι δεν θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς δωρεάν από το PAOTV στον ακόλουθο σύνδεσμο

pao1908tv.gr/sports/pao-vs-dafni/

Από κει και πέρα στον κυριακάτικο αγώνα (2 Οκτωβρίου)  του γυναικείου τμήματος μπάσκετ στο ματς κυπέλλου κόντρα στον Εύνικο ο αγώνας θα μεταδοθεί κανονικά με συνδρομή ενώ στην εξέδρα θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας και όσοι καταβάλλουν το αντίτιμο για εισιτήριο έξω από το γήπεδο τη μέρα του αγώνα.

Οι δωρεάν προβολές γνωριμίας του PAO TV στους φιλικούς αγώνες των ομαδικών τμημάτων θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου περίπου. Στο προσεχές διάστημα θα μεταδοθούν ο αγιασμός της ομάδας αλλά και φιλικό της ανδρικής ομάδας βόλεί και θα ανακοινωθούν σύντομα και τα Link των μεταδόσεων.