Τον 17ο συνεχόμενο τίτλο του πανηγύρισε το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού όπου συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας.

Οι «πράσινοι» αθλητές κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας κερδίζοντας πολλές πρωτιές και μετάλλια διατηρώντας τον «σύλλογο μεγάλο» στη κορυφή.

Ο  Χρήστος Παπανικολάου ήταν και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ και χάρισε στο «τριφύλλι» πολύτιμους βαθμούς. Ο τρικαλινός επικοντιστής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 20 εκατοστά και καπάρωσε τη πρώτη θέση.

Παράλληλα ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος (φωτό) κράτησε ψηλά τη «τρίφυλλη» σημαία και στη Καβάλα. Ο Μεσσήνιος αθλητής των μεσαίων αποστάσεων του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα 1500 μέτρα και άφησε αρκετά πίσω τους …διώκτες του με χρόνο 3.48.6

Στα 200 μέτρα έλαμψε το άστρο του Γιάννη Αντωνόπουλου ο οποίος έτρεξε σαν άνεμος και πρώτευσε με 21.5.  Ακόμα ο Γιώργος Φακιολάς δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στα 20.000 μέτρα βάδην  και …βάδισε στη κορυφή με χρόνο 1:42.33.8

Στη τελική βαθμολογία οι «πράσινοι» τερμάτισαν πρώτοι με 96 βαθμούς και ο Πανελλήνιος ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 72 βαθμούς.