Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών το πάλεψε στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, αλλά ηττήθηκε με 10-7 από την Ουγγαρία και πήρε την 4η θέση στη διοργάνωση.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκε ο Κανδανολέων ενώ ο Τόττης μπορεί να μην πήρε χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς αλλά συνέβαλλε σημαντικά στην πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Μαχαίρα παρουσιάστηκε και πάλι μαχητική αλλά δε μπόρεσε να βρει τρόπους για να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι στην άμυνα των Μαγυάρων, στο δεύτερο μισό του αγώνα και μοιραία υποτάχθηκε, μένοντας εκτός βάθρου. Η γενικότερη εμφάνισή της στο τουρνουά, όμως κρίνεται εξαιρετική και τα νέα παιδιά που την αποτελούν εγγυώνται σπουδαίες στιγμές στο μέλλον.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 2-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντάνκα, Τατράι 1, Μόλναρ 1, Λάκατος, Σζαλάι 2, Πέτο, Μέσζαρος 1, Έκλερ, Κλαρ, Βιγκβάρι 2, Βίσμεκ 2, Βάργκα 1, Κόβατς.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης 1, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Μπιτσάκος Ανδ., Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.