Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού έκανε ένα ιστορικό restart και σήμερα στο πρώτο του φιλικό επιβλήθηκε της ΑΕ Ψυχικού με 8-3 στο Μετς.

 Το πρώτο του σημαδιακό φιλικό έδωσε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» που μπήκε στην αγωνιστική δράση με τις αρχές και τα ιδεώδη των ιδρυτών του Παναθηναϊκού, μακριά από συγχωνεύσεις και εκκίνηση από τη χαμηλότερη κατηγορία.

Παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές προβλέψεις των περισσοτέρων ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναέμπαινε στη σάλα, η απάντηση δίνεται από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες εκεί που πρέπει, μέσα στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό επίπεδο οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν κόντρα σε μια ομάδα της κατηγορίας τους και έδειξαν καλά στοιχεία για πρώτο φιλικό ματς παρά τις απουσίες και τη χρονική στιγμή της προετοιμασίας που βρισκόμαστε.

Ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Μπελτσίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και έκανε συνεχείς αλλαγές στους παίκτες  και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο αντίπαλο του.

Στο πρώτο ημίχρονο το «τριφύλλι» με προσήλωση στο παιχνίδι του ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ακόμα τέσσερα γκολ ωστόσο δεν απέφυγε και τρία τέρματα παθητικό.

Εντός της εβδομάδας λήγει η μεταγραφική περίοδος και ακολουθήσουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.