Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Γκελαούζο για το τμήμα στίβου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο σπουδαίος αθλητής του Συλλόγου θα φοράει για μια ακόμα χρονιά το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς και ετοιμάζεται να γράψει και άλλες χρυσές σελίδες με την πράσινη φανέλα.

Ήταν κορυφαίος Μαραθωνοδρόμος για το 2021 αφού στον Μαραθώνιο της Αθήνας βελτίωσε το ρεκόρ της διοργάνωσης αλλά και το ρεκόρ έλληνα αθλητή στη διοργάνωση με 2.16.49. Παράλληλα βοήθησε τα μέγιστα ώστε να κατακτήσει η ομάδα του ανωμάλου δρόμου του «τριφυλλιού» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Κώστας Γκελαούζος ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που για μια ακόμη χρόνια θα μπορώ να κουβαλάω το τριφύλλι στην καρδιά και να αγωνίζομαι για αυτό.

Ο Ερασιτέχνης διανύει μια μοναδική περίοδο μετά από τα 8 χρόνια συνεργασίας όπου βρίσκομαι στην ομάδα. Η αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται στον Σύλλογο, μέσα και έξω από τα γραφεία, είναι μοναδική όπου λίγες φορές συνάντησα στην ζωή μου,αλλά εκτός από αυτό πλέον υπάρχει και έμπρακτα η στήριξη και η θέληση για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός ΞΑΝΑ , κάθε κορυφή! Κάθε χρονιά θα είμαστε και καλύτεροι».