Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ανθή Κοραϊνη Κυριακοπούλου για το τμήμα στίβου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού καθώς θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του την Ανθή Κοραίνη Κυριακοπούλου.

Η 29χρονη αθλήτρια από την Κατερίνη θα συνεχίσει να τρέχει και φέτος με το «τριφύλλι» στη φανέλα στα 800μ. και στα 1500μ. σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

Την σεζόν που πέρασε η Κυριακοπούλου ήταν ένα από τα στελέχη που έφερε το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας του γυναικείου τμήματος στον κλειστό στίβο, καθώς κατέκτησε τ ασημένια μετάλλια στα 800μ. και στα 1500μ.

Στον ανοιχτό στίβο η Κυριακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1500μ. ενώ παράλληλα κατέκτησε την 4η θέση με την Εθνική ομάδα 4Χ400 στον κλειστό στίβο στους Βαλκανικούς αγώνες.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά ανήκω στην ομάδα του «Τριφυλλιού» .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την πολύτιμη στήριξή και βοήθεια που έλαβα έτσι ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ. Εύχομαι τη νέα χρονιά υγεια σε όλους. Από  τη μεριά μου ευελπιστώ να πάω ακόμα καλύτερα σε ατομικό επίπεδο δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό βοηθώντας το Σύλλογο να ανέβει σε βαθμολογία και τίτλους».